arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Dizalice topline Toshiba

Rješenje za učinkovito grijanje doma.

Ekološki prihvatljivo, troškovno povoljno i učinkovito rješenje. Dizalice topline Toshiba zrak/voda znatno smanjuju emisije CO2 i time aktivno pridonose zaštiti klime.

Prednosti dizalice topline zrak-voda

  • Ekonomično - Dizalica topline povoljan je oblik grijanja zbog troškova nabave te male potrošnje električne energije pri radu.
  • Štednja električne energije - Zahvaljujući funkciji Smart-Grid zajamčeno je jednostavno povezivanje fotonaponskog uređaja, a potrebna električna energija se na taj način može sama proizvoditi.
  • Mogućnost sufinanciranja - Za grijanje s dizalicom topline može se ostvariti sufinanciranje, kao što je, na primjer, državna potpora za grijanje „Maknimo se iz ulja”. 
  • Višestrano - Zračne dizalice topline funkcioniraju s radijatorima jednako dobro kao i s podnim grijanjem te se mogu upotrijebiti i za grijanje i za hlađenje.
  • Pouzdano - Inteligentna tehnologija kompresora omogućava grijanje i pri - 25 °C. Hlađenje je moguće i pri + 43 °C.
  • Ekološki prihvatljivo i štedi prirodne resurse - Grijanje sa zrakom je CO2 neutralno. Zrak je neograničeno dostupan i nije mu potrebno mjesto za skladištenje.

ESTIA dizalica topline zrak / voda dobiva energiju iz okolnog zraka te je prenosi u sustav grijanja. Taj posao preuzimaju ekološki prihvatljiva radna tvar i učinkovit kompresor.

Kompletan asortiman Toshiba dizalica toplina za dom potražite na web stranici www.toshiba.hr