arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Odaberite jezik:

Hrvatski

Dizalice topline Haier

Integrirano rješenje za grijanje i hlađenje uz potpunu udobnost u domu.

Haier dizalice topline najučinkovitiji su način grijanja prostora i zagrijavanja tople vode za sve vrste objekata. Haier sustavi predstavljaju najučinkovitije, najisplativije i ekološki prihvatljivo rješenje koje značajno smanjuje potrošnju energije, troškove grijanja i negativan utjecaj na okoliš u odnosu na tradicionalne sustave grijanja.

Pametno i ekološki prihvatljivo rješenje koje osigurava niže troškove grijanja i značajno smanjuje emisiju CO2  u odnosu na sustave grijanja na ulje i plin.

Potrošna topla voda

Svježa topla voda uz maksimalnu učinkovitost i uštedu energije tokom cijele godine. Široki raspon postavljanja temperature grijanja vode od 35°C do 75°C. Vrlo učinkovito priprema toplu vodu koristeći toplinu iz prostora te na taj način štedi električnu energiju kućanstva za 75%. 

Grijanje budućnosti

Uz pouzdano grijanje, brzu i jednostavnu ugradnju, Super Aqua savršeno se uklapa sa sustavima s podnim grijanjem, ventilokonvektorima i nisko temperaturnim radijatorima. Učinkovito grijanje i pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. 

Haier predstavlja PTV (monoblok & split) rješenje za zagrijavanje sanitarne vode i Super Aqua (monoblok&split) najnoviju generaciju dizalica topline zrak-voda dizajnirane za upotrebu u rezidencijalnim i komercijalnim objektima. 

Kompletan asortiman Haier dizalica toplina potražite na web stranici www.haier-klima.com