Dani FSB-a

Dani FSB-a

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu već tradicionalno u mjesecu studenome obilježava svoje dane, pri čemu ove godine obilježava 98 godina od osnutka. Tim povodom organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

MB Frigo Grupa sudjelovala je na Danima karijera te su studenti FSB – a imali prilike upoznati strukturu, odjele i način rada unutar MBF Grupe. Predstavljena je proizvodna linija kao i proizvodni program rashladne opreme.

Tehnički direktor Odjela za istraživanje i razvoj MB Frigo Grupe studentima je prezentirao odabrane projekte među kojima je i Rashladna instalacija s CO2, kao i Projekt klimatizacije i ventilacije najvećeg automat kluba u Hrvatskoj.

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree