arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

CLIVET rekuperatori zraka

CLIVET predstvalja novu generaciu rekuperatora zraka ELFOFresh Evo.

Rekuperatora zraka ELFOFresh Evo u potpunosti zadovoljava današnje zahtjeve broja izmjena i pročišćavanja zraka u zatvorenim sustavima zgrada kao idealno rješenje za čisti zrak kontrolirane temperature i vlažnosti, kako za nove objekte, tako i za obnove postojećih kuća i ureda.

Rekuperator radi s ekološkim rashladnim sredstvom R32 te ostvaruje aktivnu termodinamičku rekuperaciju topline iz otpadnog zraka prostora ukupnog kapaciteta 1,4 - 2,5 kW.

Zahvaljujući inverterskom radu kompresora i ventilatora, ostvaruje se odlična sezonska energetska učinkovitost rada uređaja i toplinska ugodnost prostora u kojima je instaliran.

Područje rada uređaja je od -15°C do 45°C vanjske temperature okoliša. U režimu hlađenja uređaj može ostvariti temperaturu ubacivanja u prostor 20°C pri vanjskoj temperaturi +43°C, odnosno u režimu grijanja 22°C pri vanjskoj temperaturi - 15°C.

Uređaj radi s protocima zraka 125-320 m3/h sa samoregulirajućim ventilatorima, ovisno o željenom protoku ulazne struje zraka. Rekuperator dolazi u zvučno izoliranom kućištu niske razine buke, visine samo 290 mm i mase uređaja 44 kg.