arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Chillventa 2022.

MB Frigo Grupe i ove godine predstavlja inovacije iz rashladne tehnike na Chillventi, najvećem međunarodnom sajmu za rashladnu i klimatizacijsku opremu. Sajam će se održati u Nürnbergu, Njemačka od 11. do 13. listopada 2022.

Međunarodni sajam Chillventa poznat je po predstavljanju trendova iz svijeta rashladne i klimatizacijske tehnike. Glavna tema sajma bit će energetska učinkovitost s naglaskom na uštedu energije, kao i ekološki prihvatljiva rješenja u komercijalnom i industrijskom hlađenju.

Ove godine MB Frigo Grupa predstavit će cjelokupno rješenje za rashladne sustave s naglaskom na Arctic Liniju - ArctiCell modularne rashladne komore i ArctiCo2 rashladne jedinice s prirodnom radnom tvari CO2 (R744).

ArctiCell modularne rashladne komore

  • Custom - made rashladne komore – potpuna prilagodba prostoru
  • Niski troškovi posjedovanja tijekom životnog ciklusa rashladnog sustava (visoka energetska učinkovitost)
  • Nevidljivi spoj panela
  • Brza i jednostavna montaža bez upotrebe električnih alata
  • Bez upotrebe silikona na spojevima

ArctiCO2 rashladne jedinice

  • najnovija tehnologija omogućava optimalan rad i uštedu u potrošnji energije i više od 25% u usporedbi s do sada korištenim HFC proizvodima.

Arctic linija rashladne opreme prilagođena je prema F-Gas regulativi (Uredba 517/2014 o fluoriranim stakleničkim plinovima) te sam odabir opreme iz Arctic linije predstavlja ulaganje u budućnost, uštedu energije i očuvanje okoliša.