Bitzer – “QUO VADIS “

Bitzer – “QUO VADIS “

Projektni tim MB Frigo Grupe sudjelovali su na stručnom seminaru pod nazivom “QUO VADIS – Refrigeration and Air Conditioning”. Seminar je održan u Rottenburgu novoj SCHAUFLER akademiji koja se nalazi u kompleksu tvornice BITZER za proizvodnju vijčanih i scroll kompresora.

Sam naziv seminara “QUA VADIS” predstavlja glavnu tematiku – kamo dalje i kako se najbolje pripremiti za nadolazeće promjene prema Uredbi (EU) br. 517/2014 o fluoriranim stakleničkim plinovima (F-Gas regulativa) i Direktiva 2009/125/EZ o uspostavi okvira za utvrđivanje zahtjeva za ekološki dizajn proizvoda koji koriste energiju (Direktiva o eko-dizajnu).

Stručna izlaganja bila su vezana o sve većoj primjeni novih tehnoloških rješenja i energetski učinkovitih proizvoda i procesa te projekata rekonstrukcije i nadogradnje postojeće rashladne opreme.

Projektni tim MB Frigo Grupe nedavno je u pustio u rad jednu od većih instalacija s CO2 u Hrvatskoj i regiji te su svoje bogato iskustvo podijelili s kolegama iz drugih zemalja.

Bitzer je osnovan davne 1934. godine i kroz cijelu povijest postojanja veliki značaj pridaje istraživanju i razvoju te inovativnoj proizvodnji prema visokim njemačkim standardima kvalitete – i najširi spektar usluga, kao i “state-of-the-art” proizvodnih tehnologija. Tako možete biti sigurni da je svaki sustav sa BITZER-ovim dijelovima radi stabilno.

Kompresor je srce svakog rashladnog i klima sustava. On mora biti pouzdan. Više od 75 godina, ime BITZER stoji iza vodeće svjetske tehnologije kompresora koja vam daje potpuno povjerenje u bilo koji rashladni i klima uređaj.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree