MB Frigo Grupa

MB Frigo Grupa – Vaš Partner za klimatizaciju i hlađenje Temelji današnje  MB Frigo Grupe postavljeni su davne 1981. godine. Poslovne aktivnosti grupacije uključuju: prodaju i distribuciju rezervnih dijelova i opreme, inženjering poslove klimatizacije i hlađenja, proizvodnju i servis.

Sjedište MB Frigo Grupe nalazi se u Zagrebu, a poslovni centri u SplituZadru i Rijeci, također otvorene su tvrtke u SlovenijiBosni i Hercegovini i Srbiji. Trenutno zapošljavamo više od 100 djelatnika.

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

Proizvodni program je nastao na osnovi dugogodišnjeg  iskustva i usvajanja najnovijih tehnologija,  koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice,  multisetove i elektro ormare.

Naše stručno osoblje odabrati će optimalno rješenje, izvršiti odabir opreme, brzo i u roku isporučiti opremu, izvršiti montažu ili pružiti potrebnu tehničku podršku, te osigurati puštanje u pogon.
Tijekom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne dijelove i servisnu podršku za cijeli prodajni program.
Tijekom svih aktivnosti brinemo o primjeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa te zadovoljenja svih ekoloških normi. Sve aktivnosti tvrtke su certificirane prema normi ISO 9001:2008.
 
Dugogodišnje iskustvo, tisuće profesionalno izvedenih instalacija i zadovoljnih korisnika garancija su naše kvalitete.
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree