Paneli s bravicamaKoriste se za izradu industrijskih i komercijalnih rashladnih komora pri plus i minus temperaturnim područjima rada. Odlikuje ih kvaliteta spojeva te  izuzetno brza montaža. Uspješno se koriste u izgradnji ULO hladnjača sa kontroliranom atmosferom za skladištenje voća i povrća, distributivne centre te prerade mesa.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Pri izradi izolacijskih panela koristi se pocinčani, bijelo obojeni (RAL 9010) čelični lim. Kao opcija dostupan je i inox lim Scotch Brite završne obrade. Debljina čeličnog lima može biti 0,5 mm ili 0,6mm. Paneli su ispunjeni ekološki prihvaljivom poliuretanskom pjenom gustoće 40-42 kg/m3 i pogodna za temperaturna područja rada od -40 °C do + 70 °C. Spojevi između panela su izvedeni kao utor-pero i međusobno pričvršćeni bravicama što osigurava izvrsnu izolaciju i kvalitetan spoj duž cijelog panela. Ukoliko se radi o komori bez podnog izolacijskog panela, spoj zidnog panela sa podom izvodi se pomoću PVC ili limenih “U” profila. 

Svi zidni paneli imaju utor za smještaj stropnog panela, a ukoliko se koristi podni izolacijski panel utor će biti izrađen i u podnoj zoni. Utori olakšavaju montažu ali ujedno osiguravaju i prekid termičkog mosta. Za spoj panela na bridovima objekta koriste se “L” opšavni profili.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter