Okretna vrataNamjenjena su za rashladne komore pogodne za plus i minus temperaturna područja rada. Na zahtjev kupca proizvodimo vrata sa otvorom za kolosijek.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE 

Vratno krilo izrađeno je od pocinčanog, bijelo obojenog (RAL 9010) čeličnog lima. Vrata su dostupna i u inox limu Scotch Brite. Debljina čeličnog lima može biti 0,5 mm ili 0,6mm. Vrata su ispunjena poliuretanskom pjenom gustoće 40-42 kg/m3 i  pogodna za temperaturna područja rada od -40 °C do + 70 °C. Kod izvedbe vrata za minus temperaturno radno područje grijač je integriran u brtvenu gumu. Podna forma prilagođena je za rashladne komore sa i bez poda. Dovratnik je izrađen od višekomornog PVC profila izuzetne čvrstoće i izolacijskih svojstava sa svim integriranim elementima  za šarnire te vijcima za podešavanje visine dovratnika.

DIMENZIJE

Vrata su namijenjena za montažu na komore izrađene od hladioničkih panela, debljine od 6 cm do 16 cm. Na zahtjev kupca proizvodimo vrata ne standardnih dimenzija.

DVOKRILNA OKRETNA VRATA

Namjenjena su za rashladne komore pogodne za plus i minus temperaturna područja rada. Na zahtjev kupca proizvodimo vrata sa otvorom za kolosijek.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Izvedba može biti sa glavnim i pomoćnim krilom jednake širine (tzv. simetrična) i različite širine (tzv. asimetrična) gdje je u većini slučajeva glavno krilo veće širine od pomoćnog.  Pomoćno vratno krilo se zatvara u dvije točke(pod, strop) pomoću preklopne zabrave dok se glavno krilo zatvara na pomoćno preko klasične hladioničke zabrave od kompozitnog materijala. Unutrašnjost je označena antipanic oznakom izlaza. Dostupnost u inox izvedbi.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter