Klizna vrataKoriste se za ugradnju u rashladne komore pogodne za plus i minus temperaturna područja rada. Na zahtjev kupca proizvodimo vrata sa otvorom za kolosijek.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Vratno krilo izrađeno je od pocinčanog, bijelo obojenog (RAL 9010) čeličnog lima. Vrata su dostupna i u inox čeličnom limu Scotch Brite završne obrade. Debljina lima može biti 0,5 mm ili 0,6mm. Vrata su ispunjena poliuretanskom pjenom gustoće 40-42 kg/m3 i  pogodna za temperaturna područja rada od -40 °C do + 70 °C.

Kod izvedbe vrata za minus temperaturno radno područje grijač je integriran u brtvenu gumu. Podna forma prilagođena je za rashladne komore sa i bez poda.

Dovratnik je izrađen od višekomornog PVC profila izuzetne čvrstoće i izolacijskih svojstava sa svim integriranim elementima za otvaranje iznutra.

DIMNENZIJE

Vrata su namijenjena za montažu u panele debljine od 6 cm do 16 cm. Na zahtjev kupca proizvodimo vrata ne standardnih dimenzija.

UGRADBENA AUTOMATSKA KLIZNA VRATA

ELEKTRO UPRAVLJANJE I DODATNA OPREMA

Radom ugradbenih automatskih kliznih vrata upravlja se putem elektro ormara koji sadrži upravljački procesor, frekvencijski pretvarač, transformator te zaštitne osigurače. Senzori krajnjeg položaja vrata osiguravaju pravovremeno zaustavljanje vrata. Sigurnosni senzor na rubu vrata osiguravaju zaštitu u slučaju da vrata naiđu na prepreku, automatski se zaustavljaju te vraćaju u početni položaj.

Moguće je regulirati brzinu otvaranja i zatvaranja vrata te trajanje intervala koliko vrata ostaju otvorena prije automatskog zatvaranja.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter