Dijelovi i opremaUvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

Poslovni centri "MB Frigo Grupa d.o.o." smješteni su u Zagrebu, SplituZadru, Rijeci i Sarajevu.  Isporuka cijelog prodajnog programa omogućena je i kroz partnerske tvrtke u Dubrovniku, Osijeku i Puli.

Odabirom svih dobavljača omogućili smo Vam  optimalan odnos kvalitete i cijene. Naše ljubazno prodajno osoblje promptno će odgovoriti na sve Vaše upite i omogućiti brzu i točnu isporuku poštujući dogovore. Želja nam je zadovoljiti potrebe naših kupaca na obostrano zadovoljstvo jer zadovoljan kupac je naš najveći poticaj za daljnje napredovanje.

Stalnim stručnim usavršavanjem naših djelatnika u zemlji i inozemstvu pratimo najnovija tehnološka dostignuća. Svi proizvodi zadovoljavaju europske norme o kvaliteti proizvoda, sve ekološke standarde te posjeduju potrebne certifikate.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter