DanfossDanfoss je jedan od najvećih industrijskih tvrtki u Danskoj. Lider je  u istraživanje, razvoju i proizvodnju, prodaji i servisu mehaničkih i elektroničkih komponenti za nekoliko industrija.

Danfoss osnivač Mads Clausen je rođen u 1905 u Havnbjerg, Danskoj, na farmi koja je sada muzej Danfoss-a. Godine 1933, nakon diplome u inženjerstvu, Mads Clausen vratio se u rodno mjesto. Kriza 1930-ih je maknula carinske barijere i uvozne zabrane i on je vidio priliku za proizvodnjom i prodajom automatskih ventila za hlađenje postrojenja - proizvodnja je do tada bila u Sjedinjenim Američkim Državama. Tako je osnovao tvrtku potkrovlju kuće svojih roditelja.

Vizija Danfossa je biti vodeća i poštovana tvrtka unutar svog područja poslovanja, koja unapređuje kvalitetu života primjenom naprednih tehnologija. Svojom vizijom i temeljnim vrijednostima Danfoss ispunjava očekivanja kao odgovoran član društva. Takvo je promišljanje duboko ukorijenjeno u danskoj povijesti i kulturi te se odražava i u svakodnevnom globalnom poslovanju tvrtke.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter