CopelandCopeland je jedan od vodećih svjetskih proizvođača kompresora. Mnogi proizvođači opreme za klimatizaciju i hlađenje u svijetu ugrađuju u svoje proizvode kompresore koje proizvodi Copeland. Bilo da se radi o primjeni klimatizacije u objektima za stanovanje ili o objektima za komercijalu namjenu, industrijskom hlađenju, supermarketu, bolnici, hotelima ili nekoj drugoj namjeni, efikasnost i pouzdanost Copeland kompresora koji je jedna od osnovnih komponenti sustava osigurat će kvalitetan rad klimatizacijskih i rashladnih uređaja.

Copeland je lider u proizvodnji scroll kompresora u svijetu (http://www.copeland-scroll.com ) za klimatizacijsku i za rashladnu industriju. Copeland ima 10 proizvodnih pogona za scroll kompresore u 10 zemalja svijeta te više od 55 miliona instalacija Copeland scroll kompresora po cijeloj zemaljskoj kugli.

Copeland pripada grupaciji Emerson koji je jedna od najvećih globalnih svjetskih kompanija s više od 115 tisuća zaposlenih i 275 proizvodnih pogona širom svijeta.

Posebna ponuda

Web Shop B2B

Pronađite proizvod u našem web shopu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter